maanantai 26. joulukuuta 2011

Casper saapui taloon

Se on taas joulu melkein ohi, suurin osa ajasta menikin työn merkeissä. Noh ainakin rahaa tulee, nyt kun on yksi perheenjäsen saatu taloon ;)

Casper siis saapui taloon vähän ennen joulua. :) 

Pieni marsuherra on syntynyt 17.11.2011 ja on siis vielä ihan poikanen ja Laran mielestä kovinkin houkutteleva. Laku ei siihen kiinnitä mitään huomiota koska on aikoinaan asunut kahden marsun kanssa. Toivotaan nyt että Laran kiinnostus lopahtaa kun Casper kasvaa eikä enää muistuta pientä hiirulaista. :) Ovet kuitenkin pidetään visusti kiinni ja Lara ja Lilo siirretään toiseen huoneeseen Casperin luota ettei vahinkoja satu... 



Lilo ja Lara siis kyttää Casperia, Lilo sentään on ystävällinen sille, nuolee sen naamaa ja makaa kiltisti vieressä jos sitä pitää sylissä.

 Älkää järkyttykö noita korvia, Lilota vaan paino lens korvasta ja noi nousee jo alle puoleen tuntiin sojottamaan ja oltiin juuri lenkille lähdössä kuvailemaan mutta siinäpä on teille nyt hassukorva-Liloa :D En oo varma että tuleeko noista korvista koskaan sopivat ku ne vaan nousee ja nousee... No eipä Lilo nyt oo vielä ees kovin vanhakaa ja jotkutha pitää noita painoja montaki vuotta. Noh aika näyttää millaset tulee.





2 kommenttia:

  1. Kannattaa mielummin liimata korvat kiinni, jos niistä haluaa oikeanlaiset :) Painot tuppaa "jumppaamaan" korvaa niin kovasti, että ne sitten vain nousee ja nousee kokoajan.

    On se kyllä suloinen tyttö molemmilla korvatyyleillä :3

    VastaaPoista
  2. no mie en löydä liimaa mistään enkä varmaan osaa liimata ees niitä ni menee sit iha vituiks korvat viimestään, pitää kasvattajan antaa liimata ne :) kasvattaja kans sano et purkalla ku painaa ne korvat sillee ni ei jumppaa mut toi oveluus kyllä saa noi irti... lilo kiittää!

    VastaaPoista