tiistai 19. heinäkuuta 2011

life goes on

nonii, tässä on nyt tapahtunu melkosesti asioita jonka takia piti tää blogi lopettaa. noh koirajuttuja täällä ei kuulu enää akita puolelta kun vasta ens kesänä jos hyvin käy.

asustan nykyään savonlinnassa ja yritän kovasti etsiä asuntoa. töitä sain punkaharjulta kotihoidosta ja oon tykänny tosi paljon olla siellä.

1.6. saapuikin kisu miule, enkä ollukkaa ku vuoden oottanu sitä. voin kertoo että oon niin onnellinen että vihdoin ja viimein sain sen. Laku on ruvennu majailee täällä naapureiden luona. nice. mut eipä se oo haitaks ollu ja tuo naapuriki sano että mukava että käypi ni eikun vaan :D

Laku ja Lara tulee jo nyt ihan hyvin toimeen, aluks oli sitä perus murinaa ja sähinää ja pari päivää meni ni siinä ne jo maksa sohvalla vierekkäin. Lara on hirmu kiinnostunu Lakun hännästä, ja siitähän se ei tykkää jos sen häntää nyvitään. barffilla on jonun verran menty Laran kanssa, lohta syö mutta lihhaa en oo vielä kokeillu, ihmisten ruokaa se syöpi kyllä ja syö melko vähän vaikka onki nyt kasvuvaiheessa. en tiiä sitte että mitä se tuon energiansa saa riehumiseen koska sitä se tekee!
 puremista yritn saada pois kovasti ja on jo jonku verra älynny millon se pitää lopettaa. mitään tuo ei oikeestaan oo vielä pelänny paitsi onnille se muris ihan kunnolla mökillä. mutta joo. tähän vielä jottai kuvia :)














































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti